Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

 

 

 

 

 

 

Viorel si Cristina sunt doi miri pe care i-am cunoscut cu ceva timp in urma cand au avut rolurile de parinti. Acum ca deja ne cunosteam si stiau ce facem totul a decurs perfect, ei imi spuneau ce urmeaza si eu pregateam scena. Unii ar spune ca regizam, dar eu zic ca e destul de greu sa faci asta la o nunta fara sa mai faci nunta de 2-3 ori inainte, ce credeti ca filmele se fac din prima, cate duble se trag pentru o scena?!?! ... dar sa revenim la nunta noastra, o nunta cu mult fast, pregatiri, surprize la tot pasul, traditii si tot ce este mai frumos pentru o zi de neuitat din viata fiecarui om care trece printr-un astfel de moment.

Cristina, cadrul medical, este mai perfectionista, totul trebuie sa fie pus la punct pna la ultimul detaliu, probabil din punctul ei de vedere ar fi trebuit sa facem nunta de 2-3 ori inainte, dar  Viorel, cadru militar, obisnuit sa improvizeze de fiecare data pentru a duce la bun sfarsit momentul si pentru a avea un happy end a fost foarte relaxat pe tot parcursul evenimentului.

Emotii (...) au avut, ca e normal, dar le-au trecut cu bine si asa au putut sa se distreze, sa danseze, sa stea de vorba cu invitatii, ca asa e frumos, nu chemi omul la nunta, il pui la masa si astepti plicul..nu categoric nu..ma stiti doar, banii vin si pleaca, dar prietenii, rudele..invitatii, trebuie sa se simta bine si ei la nunta ta, astfel te vei simti si tu si noi si organizatorii..relax, fara stres, un pic de emotie si este reteta perfecta pentru o nunta de vis.

Priviti mai jos ce a iesit si apoi mai stam de vorba!

 

Cristina+Viorel

17 iulie 2021