Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

Accoridan

Editezi toate fotografiile?

Sigur ca da! Fiecare imagine pe care o primiti va fi editata manual, una câte una, dpdv al contrastului, balansului de alb si luminozitatii, desigur in viziunea mea. Fotografiilor incluse in album li se vor aplica corectii suplimentare, daca este cazul.

Oferiti si servicii video?

Sunt fotograf si sotia este videograf, oferim si servicii video.

In cat timp vor fi livrate fotografiile si restul produselor incluse in contract?

Fotografiile in format digital vor fi predate initial prin intermediul unei galerii online private, cu ajutorul site-ului meu, in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la data evenimentului. Dupa predarea fotografiilor, veti avea grija sa faceti selectia pentru album in maxim 15 zile lucratoare, apoi partea video si albumul in functie de perioada printului.

Cate fotografii vor fi in album?

Numarul fotografiilor incluse in album difera in functie de pachetul ales si de numarul de albume, insa in general pentru un album recomand sa selectati 60-100 de imagini.

Vrem ca sedinta foto sa se tina intr-o locatie speciala, este necesar un permis special pentru asta?

Sunt multe locuri unde nu este necesar un astfel de permis insa daca doriti ca sedinta foto sa se realizeze intr-un muzeu sau intr-o cafenea este necesar un un accept din partea conducerii. Ne putem sfatui inainte de eveniment referitor la locatia potrivita sedintei foto, insa daca este necesar un permis special, de acesta va veti ocupa dumneavoastra.