Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

 

 

 

 

 

 

Au hotarat din Cununia Civila sa faca intreaga nunta si totul doar in cateva saptamani. Cum a fost si este o intreaga nebunie cu Covid 19 am fost liberi, 3 nunti din acea zi au fost mutate anul viitor. Asa imi place cand pot ajuta oamenii si le pot scrie povestea lor in imagini nu pot sa descriu acest lucru!

Mi-aduc aminte ca au facut toate obiceiurile si Matusa lor, sora Soacrei Mici, ne-a pus numai bete in roate, ca de, avea 2 nunti facute, si cine se pricepea mai bine, noi sau dumneaei?!

Dar toate au trecut  si totul a iesit bine, oricat ai vrea sa fie perfect este greu, mai ales ca la ei  stresul a fost cu atat mai mare deoarece timpul i-a presat foarte tare.

O  nunta asa cum si-au dorit, am facut multe pozici si bineinteles am facut si After wedding, ca nu puteam fara la asa oameni faini, am dansat, intr-un cuvand ne-am distrat si noi.

 Surpriza a fost ca ei au venit la Cluj, stiti problema noastra lunara, ceea ce a fost perfect pentru Flory care are tot timpul nevoie de astfel de momente, sursa ei de energie. Nu stiu cum s-au simtit ei, dar pentru noi au fost cateva zile pline, a fost perfect, si sunt convins ca si pentru ei a fost la fel.

Cred ca materialul vorbeste de la sine!

Multumim Ionela si Adi si, Ionela nu mai fi suparata ca Adi are pozici mai frumoase ca tine ca nu este adevarat, tu ai fost o miresica superba, plina de energie si emotie si asta a facut ca nunta voastra sa prinda viata si sa fie magica!

 

Ionela + Adi - Nunta

11 iulie 2021