Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

 

 

 

 

 

 

Nu este nimic mai frumos decat atunci cand facem ce ne place, ce iubim cel mai mult si ce ne scoate in evidenta.

Lucia, o fata timida, inocenta si putin misterioasa a ales o sedinta foto noaptea deoarece pentru ea noaptea inseamna imposibilul, inseamna frig, totul este pustiu ...  poate ca are putina dreptate daca citim randurile de mai jos:

"Pentru greci, noaptea (Nyx) era fiica Haosului si mama Cerului (Uranos) si a Gliei (Gaia). Ea a dat de asemenea nastere somnului si mortii, viselor si spaimelor, duiosiei si inselaciunii. Adeseori noptile erau prelungite dupa bunul plac al zeilor, care opreau soarele si luna, pentru a-si putea infaptui mai lesne ispravile. Noaptea strabate cerul, invaluita intr-o mantie inchisa la culoare, intr-un car tras de patru cai negri si insotita de alaiul fiicelor sale, Furiile, Parcele. Acestei divinitati htoniene i se aduce jertfa o miala neagra."

Dar pentru mine are cu totul alta semnificatie, iar Lucia este o fata care ne-a lasat sa o cunoastem asa cum este ea defapt, putin cate putin.

Priviti aceste pozici si trageti concluzia!

Lucia-O noapte misterioasa

12 noiembrie 2021