Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

 

 

 

 

 

 

 

O zi frumoasa de Vara incepe cu o cafea buna, dar cum am renuntat la ea din cauza caldurii am decis sa incepem ziua cu o apa rece.

Maria si Luca sunt protagonistii acestei povestiri, doi miri frumosi care se iubesc neconditionat si care au decis sa-si uneasca destinele azi pentru a crea micutului lor un viitor camin, familia.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand scriu aceste randuri ma gandesc cu bucurie la acel moment cand pui aparatul la ochi, te pregatesti sa tragi cateva cadre pentru setarea luminozitatii si in fata ta apare o fata cu chip de inger, Maria insotita de viitorul ei sot Luca, parca aparatul se seteaza singur,  lumina dragostei din ochii lor umple senzorul de lumina suficient cat fotografia sa prinda culoare, iar timpul parca se opreste in loc, o fotografie reusita.

Am trait momente minunate la multe nunti, dar ca la ei sincer va spun nu am intalnit, parca nu am avut timp sa traiesc acele momente unice.

Pentru mine fiecare nunta este unica, fiecare eveniment are amprenta lui, dar aceasta familie numeroasa, acesti prieteni ai mirilor mi-au sters amprentele si le-au pus pe ale lor.

Va las pe voi sa vedeti cateva cadre si un mic clip pentru a da culoare acestei povestiri si a umple de fericire inimile lor, mirii de azi, Maria+Luca

Maria+Luca - Cununia Civila

10 iulie 2021