Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

Azi este o frumoasa zi de Primavara si ne-am propus sa invitam doua frumoase domnisoare la o sedinta foto in aer liber. Fetele au ales tinute diferite si sunt foarte nerabdatoare sa incepem shootingul la fel si eu.

Vom face mai  multe tipuri de fotografie printre care si fotografie de strada care este si preferata mea.

Ni se va alatura si Sergiu in pozitia de  asistent azi, din pacate Flory nu poate veni, nu se simte prea bine dupa tratament si are nevoie de odihna. Cu siguranta vom face un live sa ii ridicam moralul, doar stiti ca fotografia pentru ea este cel mai bun remediu.

Loredana este zana cea buna, cu ea ne intalnim adesea la evenimente si tot timpul cand ma vede zambeste si asteapta sa ii fac o pozica, dar are o mica problema  cu parul care trebuie sa fie tot timpul drept, cel putin asa zice ea, mie imi pare ok oricum, pana la urma trebuie sa fim cat mai naturali.

Aura are un salon de masaj si a apelat la serviciile noastre pentru o sedinta foto de prezentare. A fost foarte sincera cand a spus ca nu ne-ar fi ales daca nu ne-ar fi recomandat un prieten comun pentru ca ea vroia fotografiile mai editate de atat si a crezut ca nu putem face asta, asa ca am decis sa o invit si pe Aura la sedinta foto de Primavara nu pentru a arata ce putem face ci atat pentru faptul ca ne-a ajutat cu cateva idei in crearea siteului si pentru sinceritatea ei. 

 

Sedinta foto de Primavara cu Loredana si Aura

11 aprilie 2021