Informații utile

Nu va fie frica sa „incercati ceva diferit” !

ne gasesti si pe youtube
Ne gasesti si pe Instagram
Ne gasesti si pe facebook

Rețele de socializare

Pe scurt, despre ceea ce facem

 Ne-am propus in vara anului 2017 sa transformam un eveniment  intr-o poveste si ca totul sa prinda contur am decis sa ne ocupam si de partea video.

Asa am devenit fotograf de eveniment.

fotografultuturorflorin

-fotograf -

STANCIU FLORIN

Loredana ne surprinde si azi cu zambetul ei cald in mijlocul naturii, ultima zi de Toamna.

Bunul meu prieten Cristian Lascu, un fotograf pe care il admir pentru tot ceea ce face si ce este el, si-a dorit sa facem impreuna o sedinta foto de Toamna. De ce nu, iubesc culorile de toamna, cromatica, lumina, totul. Aveam nevoie de un model, de o zi cu soare si de multe baterii. Cristian, iubitor de flash, nu s-a putut abtine sa nu le puna in geanta. Eu iubesc lumina naturala, iubesc razele soareloi, iubesc cromatica; asa am ajuns in Slatina, intr-o frumoasa locatie impreua cu Lory, zana care ne-a incalzit senzorul aparatului, ne-a umplut inimile cu caldura ei sufleteasca si ne-a umplut carduriile cu sute de pozici care mai decare mai frumoase si mai colorate.

Nu am putut sa nu ii fac Lui Cristian cadou un filmulet care il reprezinta pe el si pasiunea lui!

Nu am putu sa nu ii fac Loredanei un clip scurt care sa o redea pe ea asa cum este, pura, plina de energie, iubitoare, jucausa..fara cuvinte!

Mai jos am sa las cateva pozici care sa va incalzeasca si pe voi, sa va faca sa iubiti toamna si, de ce nu, sa va doriti sa iesiti in natura sa faceti cateva poze faine, chiar si cu telefonul.

Sedinta Foto in culorile Toamnei

29 octombrie 2021